Journal
Cloud Patch pimple patch awarded "Best spot treatment"!

Vårt finnplåster Cloud Patch utsett till bästa punktbehandling för finnar!

Letar du efter den bästa punktbehandlingen för att snabbt lugna din finne? Då har du kommit till rätt ställe!

Vårt bästsäljande finnplåster Cloud Patch fick utmärkelsen Best Spot Treatment i hudvårdsexperten Glowaddictions Det stora Spot Treatment-testet!

Vi på Common Clouds är stora fans av hudvårdsexperten Lina AKA Glowaddictions, och så stolta och glada att Cloud Patch hamnade i topp när Lina och hennes testpanel provade 7 olika finnplåster och punktbehandlingar. Testarna provade olika punktbehandlingar under en månad, och sedan röstade följarna också på sin favorit.

"Blemmorna och finnarna är lugnare och ser mycket mindre inflammerade ut efter bara en natt med finnplåstret", säger en testare.

"Efter en natt - eller en dag - med molnet har finnplåstret sugit ut smutsen från finnen. Huden är märkbart lugnare. Över förväntan! Jag kommer alltid att ha ett paket finnplåster hemma från och med nu", säger en annan.

Läs recensionerna och se före- och efterbilderna HÄR (WOW säger vi bara!!!).

VILL DU HA MER OM FINNPLÅSTER OCH KÖPA CLOUD PATCH?

Köp vårt prisbelönta hydrpkolloid-finnplåster Cloud Patch HÄR!

Behöver du även stora finnplåster för stora utbrott och klusterfinnar? Kolla in Dream Duo Pimple Patch Bundle, där du får totalt 50 finnplåster av hydrokolloid (Cloud Patch och Moon Patch XL finnplåster) – och sparar 10%!

Nyfiken på att lära dig mer om finnplåster och vårt supermaterial hydrokolloid? Kolla in den här artikeln (där vi också berättar hur du får bäst effekt av ditt finnplåster och förklarar den fascinerande teknologin som får ditt finnplåster att funka!).

Journal