Är Common Clouds bra för ung hud?

Är Common Clouds bra för ung hud?

Common Clouds produkter är varsamt formulerade med aknebenägen, känslig hud i fokus Att få finnar under puberteten och tonåren är är extremt vanligt, och våra produkter är snälla nog att passa även ung hud med tendens till akne. För att värna om barriären formulerar vi utan starka parfymämnen, uttorkande alkoholer och annat som kan störa känslig hud.

När är det lagom att börja använda hudvård?

När är det lagom att börja använda hudvård?

När du kommer in i puberteten och talgproduktionen ökar är det vanligt att få finnar, pormaskar eller problem med fet hy. Då är det viktigt att skaffa sig en bra grundrutin som är enkel att hålla i. Eftersom vi alla utvecklas olika bör vi utgå från hudens tillstånd och behov, snarare än ålder. Det är viktigt att alltid använda produkter som är gjorda för att även passa ung, aknebenägen hud.

HÄR kan du läsa mer om hudvård för ung hud!

Vad är en bra hudvårdsrutin för tonåringar?

Vad är en bra hudvårdsrutin för tonåringar?

Less is more när du börjar med hudvård! En mild rengöring (som Cloud Wash) som respekterar barriären, en daglig fuktkräm (som Cloud Jelly) och finnplåster när de första finnarna dyker upp är en bra startpunkt.

Om huden är fet eller börjar få finnar och pormaskar så kan en mild toner med salicylsyra några gånger i veckan göra stor skillnad. Cloud Water är en snäll men effektiv BHA-toner som även passar ung hud med aknetendens. Cloud Milk serum är också idealisk på tonårshud med blemmor, rodnad och kanske märken efter tidigare finnar.

Du hittar den rätta rutinen för aknebenägen tonårshud HÄR!!

Vi hjälper dig att hitta rätt rutin!

Är du tonåring, hudvårdsnybörjare eller förälder? Vi finns här för att guida dig! Mejla hej@commonclouds.com för personlig rådgivning av våra experter.

Vi ser fram att höras och hjälpa dig på din hudresa!
/Team Common Clouds ☁️💙