Journal
girl putting on a pimple patch finnplåster akneplåster

CLOUD COLLECTIVE: möt Sandra

Namn: Sandra(hon/han)
Ålder: 19 år
Yrke: Assistent på en kommunikationsbyrå, gör musik och arrangerar evenemang (Skatan).
Stjärntecken:
Tvillingar
Instagram:@ring.dahl och @skatanevent

Hur mår du idag?

- Jag mår bra, tack.

Hur är ditt förhållande till din hud?

- Jag har det bra med min hud. Jag försöker att inte lägga så stor vikt vid hur min hud ser ut. Jag har rodnad, synliga porer och ibland finnar. Det är bara hur min hud ser ut. Jag tycker att en inte perfekt hud ger karaktär åt en persons ansikte.

Påverkar sociala medier din självbild?

- Inte riktigt. Jag följer inte influencers, kändisar eller modeller eftersom jag vet att jag blir avundsjuk på deras utseende. Jag gör mitt bästa för att bygga min självbild kring andra saker än hur jag ser ut.

Vad skulle du säga till dig själv när du var 15 år gammal?

- Jag skulle säga till mig själv att lugna ner mig lite. Varje problem är inte världens undergång, problemen löser sig och allting ordnar sig till slut. Och sluta fylla i dina ögonbryn så där!

När mår du bäst?

- Jag har dagar eller perioder då jag känner mig vacker eller ful. Jag vet inte varför känslan kan skilja sig så mycket eftersom jag oftast ser likadan ut. Men när jag känner mig glad och har en bra hårdag känner jag mig som vackrast.

Hur ser din hudvårdsrutin ut?

- Jag använder en rengöring, ibland en peelingtoner och olika fuktighetskrämer beroende på vad min hud behöver. Men jag känner inte att jag har hittat min perfekta rutin ännu. När jag får en finne sätter jag på Cloud Patch.


Vad är du mest stolt över?

- Jag är stolt över att jag är en driven och passionerad person. När jag vill ha något ser jag till att det händer.

Vilka tre saker gör dig lycklig?

- Att umgås med vänner, arbeta kreativt och resa.

Journal