Journal
Havsa wearing Common Clouds pimple patch finnplåster akneplåster

Cloud Collective: Möt Havsa

Namn: Havsa (She/Her)
Ålder: 21 år
Yrke: Musiker/DJ. Arbetar på Humana.
Stjärntecken: Skytten
Instagram: @o.wino @kargoproductions

Hur mår du idag?

- Jag mår bra! Jag är lite trött men fortfarande på gott humör.

Hur är ditt förhållande till din hud?

- Jag tycker att jag har ett ganska bra förhållande till min hud. För det mesta accepterar jag min hud för vad den är. Vissa dagar vaknar jag upp och tänker: "Varför har jag inte bättre hud?". Men jag har tur eftersom jag inte har haft så många problem med min hud. Sedan jag kom in i puberteten dyker det upp finnar då och då. Men när jag har en dålig huddag påverkar det mig.

Påverkar sociala medier din självbild?

- Jag skulle ljuga om jag sa nej. När jag surfar på sociala medier tänker jag inte "Wow, hon är så vacker och jag är så ful", men kanske jämför jag mig själv omedvetet. Samhället i stort påverkar din självbild.

Vad skulle du säga till dig själv när du var 15 år gammal?

- Samma saker som jag säger till mig själv i dag. Ta inte dig själv på för stort allvar, för ingen bryr sig om dig. Jag skulle dock säga det på ett vänligt sätt. Ärligt talat är det ingen som tänker på dig så mycket som du tänker på dig själv. Det är svårt att frigöra sig från andras åsikter men man måste försöka. Det är så mycket lättare att leva ett lyckligt liv om man inte tar sig själv på för stort allvar.

När mår du bäst?

- När jag har sovit gott, tränar, umgås med vänner eller om jag bara är på gott humör.

Hur ser din hudvårdsrutin ut?

- Varje kväll använder jag sminkborttagning, ansiktsrengöring, ansiktsvatten och fuktkräm. På morgonen rengör jag bara med vatten och använder en fuktkräm. När jag får en finne popar jag upp den. Det resulterar i att jag får mörka akneärr, men jag kan helt enkelt inte låta bli!


Vad är du mest stolt över?

- Förmodligen min optimism. Min tendens och önskan att se skönheten i min omgivning.

Vilka tre saker gör dig lycklig?

- Att lyssna på en bra låt, mina vänner och att äta ramen. Jag uppskattar både finare ramens och snabbramens. Jag diskriminerar inte ramen. Alla nudlar har samma värde, bara olika syfte.

Journal