REAL SKIN ALWAYS. RETOUCH NEVER.

REAL SKIN ALWAYS. RETOUCH NEVER.

Vi är så trötta på filter och omöjliga ideal. Vårt löfte till dig är att aldrig retuschera hud i våra bilder. Vi älskar textur. De berättar din historia.

En annan sak.

Vi kommer aldrig att använda värderande ord som"bra", "dålig" eller "felfri" när vi pratar om hud. Hud bara... är. Åh, och låt oss inte börja med "orenheter".

Men vi vet också att du är här för att du vill ha en lösning på dina problem. Vi har bara bestämt oss för att behandla din hud med kärlek. Vi kommer inte att "bekämpa" finnar. Det är inget krig! Din egen hud är inte fienden. Vi vill svepa in din hud och ditt sinne i ett fluffigt moln av lugn och snällhet ☁️.

så gör vi skillnad

så gör vi skillnad

Människor med kroniska hudproblem, som akne, är mer benägna att drabbas av ångest och depression. Som om det inte är tillräckligt svårt att vara människa i en bilddriven värld där vi får höra att perfektion är målet? På Common Clouds jobbar vi varje dag med att bryta stigma genom sättet vi pratar om och visar riktig, mänsklig hud.

Hållbarhet

Hållbarhet

Vi tror att små förändringar kan få stor effekt. I allt vi gör tar vi ansvar och strävar efter att vara så öppna som möjligt för dig. Våra produkter kommer alltid att vara veganska och naturligtvis aldrig testade på djur. Vi minimerar onödiga förpackningar och arbetar med material som är lätta att återvinna. Men låt oss vara brutalt ärliga. Som ett litet företag är det svårt att vara perfekt från början. Men vi lovar att alltid göra det bästa vi kan.